Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΞΙΣΟΥ

Ο εκβιασμός των Ελλήνων συνεχίζεται. Οι Μέρκελ, Σαρκοζί και η τρόικα εξακολουθούν να θέτουν εκβιαστικά διλήμματα, αλλά το πιο κορυφαίο είναι ότι τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν τσακώνονται για το ποιος θα εξαθλιώσει λιγότερο το λαό. .
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς λεει ότι έδωσε μάχη για τη διατήρηση του 13ου και του 14ου μισθού που έτσι και αλλιώς θα είναι μειωμένοι λόγω των άλλων μειώσεων, αλλά άφησε όλα τα υπόλοιπα να περάσουν. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης που ψήφισε και το πρώτο μνημόνιο τώρα εμφανίζεται να δίνει και αυτός μάχες για την όσο το δυνατόν μικρότερη εξαθλίωση των Ελλήνων και βεβαίως το εκπληκτικότερο όλων που αγγίζει τα όρια της κωμωδίας, είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την εξαθλίωση, βγήκε στην αντίσταση και παλεύει λεει για τη διατήρηση ορισμένων από τα κεκτημένα των εργαζομένων.
Μαζί τους και ο αντιπρόεδρος, υπουργός Οικονομικών και επίδοξος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που με τις δραματικές του δηλώσεις προσπαθεί να δώσει ένα τόνο πανεθνικής προσπάθειας στην πλήρη αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων, την αποσύνθεση της κοινωνίας και την εξαθλίωση των Ελλήνων που επιτεύχθηκε επί των ημερών του.
Ολους αυτούς το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τους κρίνει αυστηρά η ιστορία. Εκείνο που εμείς έχουμε να πούμε με ένα στίχο του Καβάφη είναι ότι “βλάπτουν και οι τρεις την Συρία εξίσου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: