Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα είχε κάνει λόγο για ξένα κέντρα, τα οποία βρίσκονταν πίσω από τις καταστροφές και το πλιάτσικο των κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας. Είχαμε γράψει τότε αναφερόμενη σε αυτή τη δήλωση πως δεν μπορεί να ειπώθηκε τυχαία και μάλιστα από τη γενική γραμματέα του κουμμουνιστικού κόμματος και βέβαια δεν ειπώθηκε τυχαία.
Τις τελευταίες ημέρες τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν συνεχείς αναφορές στα γεγονότα στην Ελλάδα, στις διαδηλώσεις των μαθητών με αφορμή το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά και στα φοβερά επεισόδια και τις καταστροφές που έγιναν στην Αθήνα και τις υπόλοιπες ελληνικές πόλεις. Τα περισσότερα διεθνή μέσα προσπαθούν να δώσουν και την εξήγησή τους περί των αιτίων για όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα. Δειλά, δειλά, μάλιστα, έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους διεθνώς στο διαδίκτυο, αναφορές περί των όσων είχε πει η κυρία Παπαρήγα για ξένα κέντρα και τις δυνάμεις που συνέβαλλαν και έπαιξαν ρόλο στα επεισόδια.
Όπως είχαμε γράψει από αυτή εδώ τη στήλη, με αφορμή τις δηλώσεις της κυρίας Παπαρήγα, όλα όσα συνέβησαν με τις καταστροφές και το πλιάτσικο, αλλά και την παρουσία των πολλών αλλοδαπών σε αυτά, τα πράγματα δείχνουν να είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου το οποίο εξελίσσεται σε βάρος της χώρας μας και το οποίο έχει να κάνει με συγκεκριμένα πράγματα όπως λέγεται που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην εξωτερική πολιτική και βεβαίως με συγκεκριμένες αποφάσεις που ελήφθησαν.
Εκφραστές των κέντρων που θέλουν να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση και το οποίο δεν έχει να κάνει με την παρούσα κυβέρνηση, αλλά με τη γενικότερη πίεση της Ελλάδας τη στιγμή που είναι ανοιχτά μέτωπα όπως αυτό της Κύπρου και της Μακεδονίας, είναι οι «γνωστοί-άγνωστοι» αποσταθεροποιητές της Δύσης οι οποίοι εδρεύουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στους Αγίους Τόπους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: