Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Την επόμενη φορά που ο διεθνής Τύπος θα αποκαλέσει τα Σκόπια Μακεδονία, θα απαντήσουν οι Ελληνες δημοσιογράφοι και όχι η ελληνική διπλωματία. Την επόμενη φορά που οι Τούρκοι θα θέσουν θέμα γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, θα απαντήσουν επίσης οι Ελληνες δημοσιογράφοι και όχι η ελληνική διπλωματία, την οποία θα πρέπει να υποκαθιστά ο Τύπος κάθε φορά που υπάρχουν προκλήσεις στην Κύπρο και στα άλλα εθνικά μας θέματα.
Αυτή δεν είναι η άποψη του υπογράφοντα, αλλά του διεθνή επιθετικού της εθνικής ομάδας Φάνη Γκέκα, ο οποίος έψεξε τους Ελληνες δημοσιογράφους στο Σάλτσμπουργκ, γιατί άκουσον, άκουσον, δεν απάντησαν στην κριτική που άσκησε στην εθνική ομάδα ο διεθνής Τύπος. Θα μπορούσαμε να πούμε στον κ. Γκέκα ότι είχε την ευκαιρία να απαντήσει ο ίδιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν τα κατάφερε με την απόδοσή του. Θα μπορούσαμε επίσης να του πούμε πως μπορεί να απαντήσει δια ανακοίνωσης και ο ελληνικός Τύπος θα του τη δημοσιεύσει…
Πάμε πιο κάτω. Με τους Ελληνες δημοσιογράφους τα έβαλαν ακόμη ο Αγγελος Μπασινάς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Οτο Ρεχάγκελ γιατί δεν τους άρεσε η κριτική που ασκείται όλες αυτές τις ημέρες, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η άσχημη συμπεριφορά του προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση απέναντι σε δημοσιογράφο.
Κατόπιν όλων αυτών είναι προφανές πως υπάρχει απώλεια ψυχραιμίας και αδυναμία διαχείρισης της κρίσης στην οποία βρίσκεται η εθνική ομάδα. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις δύσκολες καταστάσεις και εδώ είναι προφανές ότι ο έλεγχος έχει χαθεί και ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Είναι προφανές ότι αναζητείται άλλοθι για την αποτυχία, το οποίο δεν υπάρχει.
Ο υπογράφων θα ήθελε να προτείνει σε όλους αυτούς να κοιταχτούν καλά στον καθρέφτη και όταν το κάνουν θα καταλάβουν και τις παρενέργειες της συμπεριφοράς τους.
Θα θέλαμε ακόμη να προτείνουμε σε αυτούς τους Ελληνες διεθνείς να δώσουν ένα μέρος των παχυλών αμοιβών τους και το πριμ πρόκρισης στο Euro που προεισέπραξαν στους Ελληνες φιλάθλους που πλήρωσαν μια περιουσία για να ταξιδέψουν στο Σάλτσμπουργκ μέσω του επίσημου πρακτορείου με το οποίο συνεργάζεται η ΕΠΟ και τελικά τους απογοήτευσαν. Θα θέλαμε να έβλεπαν παιδιά στενοχωρημένα από τις ντροπιαστικές ήττες να μην έχουν ευρώ στην τσέπη να γυρίσουν στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους, τα οποία απείχαν δεκάδες χιλιόμετρα από το Σάλτσμπουργκ. Θα θέλαμε ακόμη να τους πούμε ότι σε μερικά χρόνια που όλοι θα τους έχουν ξεχάσει, διότι ο τροχός πάντα γυρίζει στη ζωή, θα επιζητούν όλους αυτούς που τώρα πρόδωσαν και βάλουν εναντίον τους. Και κυρίως θα θέλαμε να τους πούμε ότι αυτή η συμπεριφορά δείχνει αχαριστία, προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως προς τον ελληνικό λαό…
(Αρθρο από το GOAL NEWS)

Δεν υπάρχουν σχόλια: